Miltä kuulostaa yhteistyö Affekti ry:n kanssa?

Affekti ry tarjoaa yrityksille ja eri organisaatioille mahdollisuuden monenlaiseen yhteistyöhön! Tukemalla toimintaamme pääsette tavoittamaan tulevaisuuden huippuosaajia. Mediatutkimuksen, musiikkitieteen ja taidehistorian oppiaineet antavat laajat taidot, joiden avulla opiskelijamme suuntautuvat töihin hyvin laaja-alaisesti eri aloille. Yhteistyö kanssamme on oiva väylä tuoda itsenne tutuksi jäsenille jo heidän opiskeluaikoinaan.

Yhteistyöt voivat olla tosiaan monenlaisia! Saatte näkyvyyttä muun muassa Affektin sosiaalisessa mediassa ja sähköpostilistalla. Yhteistyötä voidaan tehdä myös erilaisten tapahtumien muodossa. Tällaisia voisivat olla esimerkiksi toimistovierailut, työelämäillat tai akateemiset vuosijuhlat. Huomioimme aina yrityksen/organisaation tarpeet yhteistyötä tehdessä. Olemme myös kehittäneet valmiita yhteistyöpaketteja, joista voi valita itselleen sopivan.

Ota reippaasti yhteyttä suoraan sähköpostilla tai lomakkeella. Olemme valmiita tapaamaan myös kasvotusten yhteistyön merkeissä.

Affekti ry:n yritysyhteistyövastaavat
Kasperi Kainulainen, Milla Jutila ja Emmi Helske
kasperi.m.kainulainen(at)utu.fi / mjjuti(at)utu.fi / emmi.s.helske(at)utu.fi


Kuulemme mielellämme ehdotuksenne!