Tapahtumat ja aktiviteetit

Toivomme kovasti, että affektilaiset verkostoituvat ja ystävystyvät vapaa-ajallaan, vahvistaen näin opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja siten myös hyvinvointia. Pyrimme siihen, että tapahtumavalikoima on laaja ja kiinnostava. Järjestämme esimerkiksi sitsejä, juhlia yökerhoissa ja järjestötiloissa, elokuvailtoja, galleriakierroksia, leivontailtoja, käsityöiltoja, kahvituksia, jami-iltoja, luontoretkiä sekä liikunta- ja kulttuuriekskursioita. Suuriin opiskelijatapahtumiin teemme ryhmälipputilauksia.

Vapaa-ajan aktiviteetteihin kutsutaan ensisijaisesti sähköpostilistan välityksellä sekä tiedotuswhatsapissa. Käytämme tapahtumaviestintään myös verkkosivuja, Instagramia ja satunnaisesti Facebookia. Jos haluat olla mukana tekemässä tapahtumia, tule hallituksen tapahtumavastaavaksi tai liity Bileministeriöön.

Affektin bileissä ei ole ikävää! Tapahtumiin osallistutaan hyvällä hengellä, holilla tai ilman. Emme harrasta mahdollisesti nöyryyttäviä ohjelmanumeroja, ja Affektin tapahtumissa noudatetaan aina turvallisemman tilan periaatteita. Puutteista tulee ilmoittaa viipymättä hallituksen häirintäyhdyshenkilölle, sosiaalipoliittiselle vastaavalle tai yhdenvertaisuusvastaavalle.

Erilaisia Affektin tapahtumia

Rituaali

Rituaalissa kastetaan uudet opiskelijat. Sisällön juonivat vanhemmat opiskelijat, eikä niistä hiiskuta etukäteen ulkopuolelle. Affektin fuksiaisissa hauskanpito on etusijalla – ei sisällä pakotusta tai nolaamista.

Kaffekti

Affektin kahvipäivystystä eli Kaffektia pidetään viikoittain, normaalisti tiistaisin klo 15-17 Arcanumin keittiössä. Kaffektista voit noutaa kahvin/teen lisäksi Affektin tuotteita ja jäsentarrasi.

Sitsit

Sitsit ovat perinteinen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan ja lauletaan. Sitseille ilmoittaudutaan erikseen, ja niissä on tyypillisesti jokin teema. Affekti käyttää sitseillään omaa laulukirjaansa Magnum Opusta.

Wappu

Wappu best! Työväenjuhlan lähestyessä täyttyy Affektin kalenteri erilaisista wapputapahtumista. Kaikki huipentuu aaton boolitarjoiluihin ja lakitukseen Yliopistonmäellä.

Vuosijuhlat

Vuosijuhlat ovat olennainen osa opiskelijaperinnettä. Niihin kuuluvat juhlapukukoodi, puheet ja illallinen. Affekti on junnujärjestö, joka ei ole vielä järjestänyt ensimmäisiä kunnon vuosijuhliaan. Olkoon sen aika pian, sillä Affekti täyttää 5 vuotta vuonna 2024!

Baaribileet

Affekti järjestää pippaloita erikseen varattavien tilojen lisäksi turkulaisissa baareissa. Baaribileitä järjestetään yhdessä muiden järjestöjen kanssa, ja niihin osallistumisesta nopeimmat kuittaavat hienon haalarimerkin. Pippaloissa peritään sisäänpääsymaksuja, joilla rahoitetaan yhdistyksen toimintaa.